Spennende aktiviteter i Breidablikk

På Breidablik, redervillaen som i dag fungerer som et museum, finnes det mange flotte utstillinger og det avholdes jevnlige arrangementer. I nærområdene rundt Breidablikk finnes det også mange spennende aktiviteter som kan utforskes.

Utforsk villaen!

Denne spennende villaen kan utforskes både alene eller sammen med familie eller venner. Det meste er bevart nøyaktig slik det en gang var, av både inventar og selve bygget. Oppdag hvordan en luksusbolig fra 1881 så ut, og hvordan nygotikk, nybarokk og andre stilarter ble kombinert på mesterlig vis. Det er også et vakkert parkanlegg rundt Breidablikk, som ble tegnet av en landskapsgartner kalt P. H. Poulsson. Bli kjent med lokalhistorien, kunsten og arkitekturen som har preget Breidablikk.

Gamle Stavanger

Gamle Stavanger er området med vakre trehus på rekke og rad langs Vågen. Hele 173 trehus ble bygget her på slutten av 1700-tallet, i området som senere skulle bli Norges oljeby. Disse små, idylliske og hvite husene er verdt å ta en tur for å se på, dersom du besøker Breidablikk.

Urbane Stavanger

Stavanger har mye mer å by på en gamle trehus, oljemuseet og hav. Stavanger blir en stadig mer urban by og har gatekunst, hippe kafeer og spennende restauranter som serverer norsk tradisjonell mat med en vri.